Appcake installeren

Een prima alternatief voor Vshare is Appcake. Appcake installeren gaat eenvoudig via Cydia en is erg makkelijk in gebruik. Als Vshare je in de steek laat i.v.m. traag reageren is Appcake een prima app om ernaast te gebruiken.

Wat is Appcake?

Appcake is een app voor je Ipad die je helpt om ipa bestanden te downloaden en te installeren. Eigenlijk een alternatieve appstore, net zoals Vshare en het oude Installious. een handige app dus om via een torrent netwerk makkelijk een app te downloaden en te installeren.

Is Appcake gevaarlijk in gebruik?

Appcake installerenAls Appcake geinstalleerd is, moet je wel op passen dat de ipa bestanden niet altijd op een officiele manier wordt gedownload en soms wel illegaal te noemen is. Ook het perongeluk installeren van een corrupte app of het binnen halen van virus gerelateerde apps is aanwezig. Wees je hier altijd bewust van in het gebruik van deze app! Net als bij apps zo als Vshare en Appcake is niemand verantwoordelijk van het effect van deze app dan alleen de eindgebruiker. Ga er dus verstandig mee overweg.

Appcake installeren, hoe gaat dat?

Appcake installeren gaat via Cydia. Zorg dat je de juiste bron hebt toegevoegd in Cydia als je Appcake niet kunt vinden.

Bron: http://cydia.iphonecake.com – REPO

Zoek via de zoekfunctie van Cydia naar Appcake en dan kun je Appcake installeren.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.7/5 (6 votes cast)
Appcake installeren, 4.7 out of 5 based on 6 ratings
Share Button
This entry was posted in IPAD and tagged . Bookmark the permalink.

Comments are closed.