Hoe maak ik een website

Hoe maak ik een website? Het maken van een website heeft hele mooie voordelen om jezelf, je bedrijf, je hobby’s e.d. te promoten op het internet. Gelukkig als je de vraag stelt van ‘hoe maak ik een website’ is het al een heel stuk makkelijker geworden dan een aantal jaren geleden.

Is het makkelijk om een website te maken?

hoe-maak-ik-een-websiteWebhosting bedrijven hebben er veel baad bij dat wij websites maken en deze sites goed onderhouden. De meeste hostingbedrijven bieden dan meestal al hap klare websites aan die je na eigen smaak kunt invullen. Dit wordt CMS systemen genoemd
Bij elke hosting krijg je de mogelijk om inteloggen op je website waar je kunt kiezen welke CMS systeem je wilt gebruiken. Dit is een basis website die je helemaal zelf kunt invullen. Hoewel deze CMS systemen het grootste gedeelte van de website al gemaakt heeft, is een beetje kennis over HTML en PHP misschien wel handig, hoewel niet helemaal van essentieel belang.

Hoe maak ik een website

Zoals als al genoemd, kun je het beste een CMS systeem op je website installeren om te beginnen. De meest gebruikte CMS systemen zijn:

Zorg dat je een goede hosting provider hebt waarbij je MySQL mogelijkheden hebt, zodat bovengenoemde CMS systemen geïnstalleerd kunnen worden. Overdrijf niet in de kosten die je hier in wilt maken. Een goede hosting kost gemiddeld 30 euro per maand inclusief een domeinnaam.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
Hoe maak ik een website, 5.0 out of 5 based on 1 rating
Share Button
This entry was posted in Email. Bookmark the permalink.

Comments are closed.