KPN IMAP instellingen

KPN IMAP instellingen

Tegenwoordig kent KPN IMAP, maar nog weinig mensen maken gebruik van deze KPN IMAP instellingen, omdat de helpdesk van KPN alleen maar ondersteuning geeft voor POP3. Sinds de verruiming van de server ruimte van 30mb naar 500mb is KPN IMAP zeker een mooie optie geworden.

KPN IMAP Voordelen

kpn imap instellingenTot tegenstelling van de POP3 heeft IMAP handige voordelen, want standaard worden de mailtjes die je leest op de server beschikbaar, waardoor je op de webmail een kopie kunt zien van wat je in je mail programma hebt staan. De verzonden mail, de extra mappen die je misschien hebt en inkomende mail kun je zo overal benaderen.
Je krijgt ook de mogelijkheid mail programma’s te kunnen gebruiken die geen POP3 ondersteunen en alleen maar IMAP.
Ook een mooi voordeel is dat als je computer defect is, ben je niet meteen van al je gegevens af, want op de server staat altijd je meest recente mailtjes, dus bij het installeren van je mail op b.v. een nieuwe computer, krijg je meteen alle mail weer terug en kun je weer verder werken.

De KPN IMAP instellingen:

De juiste KPN IMAP instellingen zijn als volgt:

IMAP: imap.kpnmail.nl
SMTP: mail.kpnmail.nl (Dit kan anders zijn als je internet via een andere provider)
gebruikersnaam: gebruikersnaam@kpnmail.nl
wachtwoord: Je wachtwoord, maar weet je die niet? dan kun je deze resetten via de wachtwoord reset pagina van KPN of als je wel kunt inloggen op MijnKPN kun je daar je wachtwoord wijzigen.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.3/5 (10 votes cast)
KPN IMAP instellingen, 4.3 out of 5 based on 10 ratings
Share Button
This entry was posted in Email. Bookmark the permalink.

Comments are closed.