Mieren in huis – hoe kom je er vanaf?

Mieren in huisHeb je last van mieren in huis? Deze kleine beestjes lopen soms massaal van de voordeur naar de keuken en weer terug om je keukenvoorraad op te slaan in hun diepe donkere nesten meestal onder de stoeptegels. Meestal heeft het uitvoeren van bruutte maatregelen geen nut. Soms zie je dat mensen de nesten in brand steken door b.v. deze vol te gieten met brandbare vloeistof! Of ze zetten het hele huis vol met van die lelijke mieren lokdoosjes. Erg gevaarlijk en geen gezicht allemaal. Gelukkig is er een veel makkelijker en ook nog eens een veel natuur vriendelijke manier om deze beestjes uit het huis te houden.

Mieren in huis – hoe kom je er vanaf?

Als je mieren in huis hebt kun je het beste een pak met bloem kopen! Strooi dit op de lokaties waar de mieren in huis komen. Je zult al gauw bemerken dat je steeds minder mieren zult aantreffen! Een pak bloem is in iedere supermarkt te kopen, kost bijna niets en je hebt maar een klein beetje bloem nodig.

Ik kreeg zelf via de achter en de voordeur de mieren in huis. Sinds we buiten onder de deur de bloem gestooid hadden hebben we geen enkele mier meer gezien, dus m.i. zeer succesvol!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (4 votes cast)
Mieren in huis - hoe kom je er vanaf?, 5.0 out of 5 based on 4 ratings
Share Button
This entry was posted in Natuur. Bookmark the permalink.

Comments are closed.