Online goedkoop shoppen

Als je wel eens in landen bent geweest zoals China, zal het je opgevallen zijn dat bepaalde producten daar veel goedkoper zijn dan dat je dat in Nederland zou kopen. Hoe zou het zijn dat je voor een Chinees prijsje producten (meestal gratis) over kunt laten komen naar je huis? Tegenwoordig is het prima te doen! Online goedkoop shoppen naar producten uit het buitenland.

Online goedkoop shoppen kun je via de volgende websites

dx.com
aliexpress.com
focalprice.com

Waar moet ik op letten?

Online goedkoop shoppen, maar de verzend kosten worden dan wel en dan niet in rekening gebracht. Dat wordt wel goed aangegeven, echter soms moet je een minimaal bedrag uit geven aan een bepaald artikel om deze kosteloos te laten bezorgen. Als je b.v. een zakje ballonnetjes koopt voor 5 cent, kan het zijn dat je hier minimaal 100 stuks van moet kopen om het gratis te laten bezorgen.

Je kunt niet met diensten zoals Ideal betalen, dus een creditcard is wel erg handig om te hebben. Hiermee kun je op alle sites met gemak betalen.

Kun je niet wachten op je bestelling? Bestel dan niet!

Levering van deze sites

online goedkoop shoppenLeveringssysteem van websites zoals aliexpress.com en dx.com maken veel gebruik van de Chinese International Mail Tracking System. Echter kan het soms onduidelijk zijn waar je pakketje nou precies is en hoe lang het eventueel zou kunnen duren voordat je een pakketje zult ontvangen. Na het online goedkoop shoppen is de normale levertijd meestal tussen de 7 รก 60 dagen. Kleine dingen die in een envelop kunnen worden geleverd zijn meestal sneller dan grotere pakketten.

Wat betekend ‘Departure from outward office of exchange’

Dit betekend niet anders dan dat het pakketje klaar ligt om verder vervoerd te gaan worden. China is een groot land dus je pakket moet in China een bepaalde afstand afleggen voordat het eindelijk in een plaats zoals Shangai is beland waar het pakketje eindelijk een beweging richting Nederland kan maken.

Wat betekend ‘location’

Het nummer van de location geeft de plaats aan waar het pakketje op dat moment is. Er zijn natuurlijk een boel plaatsen waar het pakketje kan zijn. Het nummer (zonder de twee 00) is het postcode gebied is China. Dit nummer kun je makkelijk in Google Maps invoeren en je komt al gauw in een Chinese plaats terecht waar je pakketje op dat moment is.

Let wel op dat dit niet altijd actuele info is. Het kan zo zijn dat je het pakketje al in huis hebt terwijl hij volgens International Mail Tracking System nog in Shanghai zou liggen.

Is het vertrouwd om via deze sites te kopen?

Online goedkoop shoppen is na mijn idee wel vertrouwd. Ik kan natuurlijk alleen maar uit persoonlijke ervaring spreken, maar bij dx.com en aliexpress.com heb ik altijd zonder problemen gekocht.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (2 votes cast)
Online goedkoop shoppen, 5.0 out of 5 based on 2 ratings
Share Button
This entry was posted in Software. Bookmark the permalink.

Comments are closed.