WBFS manager downloaden

Wat is WBFS manager

WBFS-manager-downloadenDe WBFS manager is een programma die wordt gebruikt op een computer toegang te geven tot een speciale filesystem die geschikt is voor de Wii. Een computer kan namelijk standaard geen toegang krijgen tot de WBFS filesystem waar de Wii gebruik van maakt, maar doorgaans alleen tot FAT, FAT32 en NTFS. WBFS manager downloaden en installeren kun je een USB stick of een externe harde schijf tot deze WBFS systeem formateren en de ISO bestanden van de spellen hier naar toe te kopiƫren. Als je dan de schijf aansluit op de Wii kun je b.v. via USBLoader de ISO bestanden starten en het spel spelen die je er op gezet hebt.


WBFS manager downloaden

Je kunt de WBFS manager downloaden via twee kanalen.

Handige tips

Als je een harde schijf of usb stick hebt geformatteerd in WBFS is de schijf voor de computer een onbekend bestandssysteem geworden en krijg je meestal bij het aankoppelen van deze schijf de melding dat Windows de schijf wil formatteren. Als je dit doet, dan ben je alle spellen kwijt die je erop had gezet! Dus het verzoek om te formatteren dus altijd annuleren.

Ik adviseer altijd om via dit soort systemen de Wii te gebruiken. CD’s zijn in de regel altijd snel beschadigd en via een harde schijf kun je alle spellen hier op zetten en hoef je nooit meer een cd aan te raken.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
WBFS manager downloaden, 5.0 out of 5 based on 1 rating
Share Button
This entry was posted in Software. Bookmark the permalink.

Comments are closed.